Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?

A més de les Cases de Vacances, hem arribat a un acord amb l'empresa holandesa Bellvilla per tal d'oferir a través del nostre web la possibilitat de llogar cases rurals a diferents llocs d'Holanda (i altres països).

Entre el que nosaltres anomenem Cases de Vacances i les Cases Rurals hi ha algunes diferències importants tant pel que fa als serveis com als períodes de lloguer, com la forma de reserva que expliquem més endavant.

Les Cases Rurals son majoritàriament singulars i, per tant, cada casa disposa de serveis diferents tant al seu interior com a la zona on es troba. Aquestes característiques queden detallades a les informacions que trobaran al web.

El fet que siguin propietat particular també marca els períodes de reserva que poden variar entre les unes i les altres segons siguin les necessitats dels propietaris.

Nosaltres, des d'holandanatural posem el web dels nostres companys de Belvilla a la seva disposició per si els pot interessar aquest tipus d'allotjament, especialment en èpoques en què la possibilitat de llogar una Casa de Vacances és complicada i que llogar una Casa Rural pot ser una alternativa.

Per tal que ho tinguin ben clar, especifiquem aquí les diferències i coincidències entre Cases de Vacances i Cases Rurals

Cases de Vacances Cases Rurals
- Allunyades de les grans ciutats - Allunyades de les grans ciutats
- Situades en Parcs de Vacances - Situades en pobles, zones més rurals
- Completament equipades - Diversos estàndars d'equipaments
- Serveis generals del parc (piscina, etc) - Sense serveis generals
- Es lloguen de divendres a divendres, de dilluns a dilluns, de dilluns a divendres i de divendres a dilluns - Períodes alternatius de lloguer
- Es poden llogar tot l'any - Es poden llogar tot l'any
- Es lloguen a través d'holandanatural  - Es lloguen directament a Belvilla
- Informació a través d'holandanatural - Informació directament a Belvilla
- Pagament a través d'holandanatural  - Pagament directament a Belvilla

Nota.- Les informacions que figuren en aquest apartat són responsabilitat exclusiva de les companyies que ofereixen els serveis. Nosaltres les publiquem aquí per a facilitar-ne l'accés als clients de holandanatural.
Booking.com


  Contacti amb nosaltres