Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?
En holandès quan parlem d'una granja diem “boerderij” però també es fa servir la paraula “hoeve” per fer referència a granges on a més de tenir vaques, conreuar la terra, etc. els seus propietaris venen directament als veïns alguns productes que elaboren (llet, fruites, mel, patates, etc). A aquesta zona de la província de Noord Holland hi ha una intensa activitat agrícola i ramadera (el mercat del bestiar a Purmerend és conegut a tota Holanda).

PURMERHOEVE

A uns 20 minuts d'Amsterdam hi trobem la Purmerhoeve, una “hoeve” granja característica de la zona que data de 1912 i que ha estat restaurada completament el 2008 per a convertir-se en residència privada. Una de les ales de la casa s'ha adaptat per poder acollir hostes a base d'habitació i esmorzar.

Una àmplia habitació per a dues persones, amb entrada privada, dos llits, sala de bany, televisió, connexió gratuïta a internet, nevera, servei de te o cafè. Al matí, la Karen, la seva anfitriona, els portarà a l'habitació un magnífic banquet amb productes autòctons.

This text is replaced by the Flash movie.


La casa no és lluny de Purmerend i per tant molt accesible en cotxe propi o transport públic des del centre d'Amsterdam. Hi ha aparcament privat pel cotxe.

Nosaltres aconsellem l'estada aquí per a parelles o 2 amics/amigues. Una estada d'alguns dies pot servir per desconnectar de la gran ciutat i també pot servir com a complement per als nostres clients que hagin fet un creuer amb vaixell i bicicleta o una ruta amb bicicleta.

ELS VOLTANTS
Aquesta antiga granja es troba al bell mig de la natura, just al costat de l'entrada del bosc Purmerbos, un espai natural amb incontables senders per fer a peu. No gaire lluny hi ha una hípica i un camp de golf. A poc més de 10 minuts en cotxe hi trobem Volendam, Monnickendam, Gouwzee i evidentment l'Ijsselmeer l'antic mar del sud (Zuiderzee) ara convertit en gran llac d'aigua dolça.  Pedalant 20 minuts podran arribar a una de les atraccions tuirístiques més conegudes d'Holanda, el poble-museu Zaanse Schans.

Amb el cotxe podrán visitar Alkmaar, la capital del formatge, Enkhuizen per visitar el Museu del mar del sud (Zuiderzee Museum), i evidentment Purmerend una ciutat mitjana amb 80 mil habitants que ofereix un centre comercial interessant, restaurants, cinemes, etc.

Polder De BeemsterBeemsterpolder
La paraula polder serveix per identificar la terra guanyada a l'aigua, o sigui zones que abans eren llacs i que ara, gràcies a la construcció dels dics, s'han convertit en terra fèrtil. A poc més de 15 kms de la granja hi trobaran el polder De Beemster que ha estat declarat per la Unesco com Patrimoni de la Humanitat, per la manera modèlica com es va fer aquesta conversió d'aigua en terra. Les quadríqules inicials no han canviat gaire i els camins, canals, dics, aqueductes, encara conserven la fesomia de fa molts anys.

Broek op Langedijk
Una petita població molt coneguda ja que aquí s'hi cel·lebra la subhasta de verdures (cols, coliflors, porros, etc) més antiga d'Europa (Broeker Veiling) . A poc més de 8 kms de la granja, hi poden anar pràcticament a peu o amb bici.

DE STOLP (LA PIRÀMIDE): LA IDENTITAT D' HOLANDA DEL NORD
Les granges construïdes de forma piramidal son la targeta de visita i formen part de la identitat de la província de Noord Holland. En cap altra zona d'Holanda hi trobem aquestes característiques construccions rurals. Des de l'illa de Texel fins al sud del llac de Haarlem (Haarlemmermeer) formen part del paisatge. N'hi ha més de 5 mil, tant senzilles com monumentals, als polders o a les afores dels pobles, reconstruides per passar de granja-vivenda a magnífica residència.

Des del 1999 la fundació Cultureel Erfgoed Noord Holland (Herència Cultural de Noord Holland) s'encarrega de fer un inventari exhaustiu de les granges “stolp” que permeti mantenir el patrimoni de la provincia. Gràcies a aquesta fundació moltes d'aquestes granges sobreviuen a dia d'avui al pas dels anys, als incendis, i sobretot a la manca de finançament per a la seva restauració.

This text is replaced by the Flash movie.

Estada a la granja stolp PURMERHOEVE

Preu per habitació (esmorzar inclòs)  (màx. 2 pers.):
5 dies / 4 nits: 360€
4 dies / 3 nits: 280€

Suplement nit extra: 80€
Despeses de reserva: 25€
(excepte si es reserva en combinació amb algun altre producte).

 
  Tornar
  Contacti amb nosaltres