Holanda Natural, el millor lloc per descobrir un país excepcional.
Idioma:  Català   |  Castellano   
 
 
Holanda al seu aire
Rutes en Bicicleta
Creuers en Vaixell i Bicicleta
Cases de Vacances
Cabanes de Fusta
Hotels al seu aire
Holanda Romàntica
Holanda Secreta
Holanda Virtual
FAQ: Resolgui els dubtes
Contactar i Pre-Reserves
Comentaris dels Clients
Qui Som?


wassenaarCabanes de Fusta
És una opció més econòmica que les cases de vacances, ideal pels amants de la natura, en un país en què es trobaran amb les quatre estacions cada dia.
Una ruta amb allotjament en cabanes de fusta els permetrà conèixer diverses províncies, especialment aquelles que ofereixen els atractius turístics més interessants. En general hi ha 2 o 3 cabanes per camping. A Holanda la majoria de campings no disposen de piscina i romanen tancats entre octubre i abril.
Són interessants tant per fer rutes amb bicicleta (pel seu compte i sense transport d'equipatge) com rutes amb cotxe fent excursions als llocs de més interès dels voltants.
Les cabanes es troben en campings i comparteixen els seus serveis generals de dutxes, wc, restaurant, botiga, etc. N'hi ha a tot el país i nosaltres hem seleccionat les que es troben en campings amb serveis generals més complets.

Cabanes de Fusta Standard
Es tracta de casetes de fusta d'uns 10 m2 amb capacitat per a 4 persones. En el cas que viatgin més persones, és possible instal·lar una petita tenda al costat, pagant un suplement.

L'equipament de les Cabanes Standard és:
- 2 lliteres de 2 persones amb: matalàs, cobrellit i coixí
- 1 taula i 4 cadires
- Cuina (elèctrica o de gas)
- Llum i endoll
- Estris per escombrar i fregar

Les Cabanes Standard no disposen de:
- Vaixella i estris de cuina
- Mantes i llençols
- Dutxa i wc

Cabanes de Fusta Plus
Son una versió més completa que les de tipus standard i, sobretot, més grans (16-18m2) ja que tenen capacitat per a 5 persones i disposen, a més, d’aigua corrent, vaixella, estris de cuina i calefacció.

L'equipament de les Cabanes Plus és:
- 2 lliteres i un llit individual amb: matalàs, cobrellit i coixí
- 1 taula i 5 cadires
- Cuina (elèctrica o de gas)
- Aigua corrent
- Vaixella i estris de cuina
- Calefacciˇ
- Llum i endoll
- Estris per escombrar i fregar

Les Cabanes Plus no disposen de:
- Mantes i llençols
- Dutxa i wc

Els campings que apareixen al mapa d’Holanda i Flandes disposen tots de Cabanes Standard i alguns també de Cabanes Plus. Potser que en alguns casos ens veiem obligats a reservar Cabanes Plus si no hi ha disponibilitat en Cabanes Standard. Això ja s’anirà veient quan anem avançant en la reserva en el benentès que qualsevol canvi que afecti el preu haurà de comptar amb la seva aprovació.Veure mapa de situació de les cabanes


Procés de reserva i tarifes

En el moment de fer la reserva l'únic que hauran de decidir seran les zones que volen visitar i a partir d'aquí el nombre de nits que volen fer a cada una d'elles, tenint en compte les següents premisses:

- La reserva mínima ha de ser de 7 nits, amb una estada mínima de 2 nits per cabana, per exemple (2+3+2). En alguns llocs no es poden fer estades de més de 3 nits.

- A partir de 7 nits poden reservar tantes nits com vulguin, sempre tenint en compte que l’estada mínima ha de ser de 2 nits , per exemple 3+3+2+2.

- El preu final s'adaptarÓ en el cas que hi hagi una combinaciˇ de tipus de cabanes (standard i plus).

- Poden començar la ruta el dia que vulguin, però la reserva de la primera nit s'ha de fer amb un mínim de 15 dies d'antelació.

El sistema particular de reserves de Cabanes de Fusta (camping a camping) no permet les pre-reserves i , per tant, ens obliga a demanar una bestreta en el moment d'iniciar la reserva. Per aquest motiu, quan ambdues parts ho tinguem clar, els enviarem el pressupost per tal que ens enviïn la transferència de la bestreta (aproximadament el 25% de l’import).
A partir d'aquí, nosaltres els farem la reserva en el millor camping que estigui disponible de la zona que hagin escollit i amb el qual treballem habitualment.
Si una vegada rebuda la bestreta i iniciat el procés de reserva no aconsseguim fer-la per manca de disponibilitat, o els llocs que els hi oferim com a alternativa no els hi van bé, els hi tornarem els diners.


Preus 2017:

Cabana Standard (màx. 4 pers.)
425 € (1 cabana x 7 nits)
Nit extra: des de 50 € , depenent de la localització.

Cabana Plus (màx. 5 pers.)
525 € (1 cabana x 7 nits).
Nit extra: des de 65 € , depenent de la localització.

Taxa Turística
Varia entre 0,50 i 1,50 euros per persona per nit segons el caire turístic del municipi. Si s’ha de pagar aquí ja la inclourem a la factura.

Despeses de reserva (per reserva):

30 € (amb menys de 30 dies d'antelació, 40 €).

Inclòs:

Lloguer de cabana, gas, electricitat.

Extres:

En alguns campings s'ha de pagar el servei de dutxes (amb fitxes) o alguns suplements normals en el servei de camping (dipòsit, fiança de la barrera,etc).

This text is replaced by the Flash movie.
EXEMPLE DE RUTA PER HOLANDA I FLANDES EN CABANES DE FUSTA

3 dies: Província de Gelderland (zona Arnhem, Apeldoorn)
Parc Nacional De Hoge Veluwe, Museu Kröller-Müller, Palau Reial Het Loo, Burgers Zoo, Museu a l'Aire Lliure (Openlucht Museum), Airborne Museum (La Batalla d'Arnhem), rutes amb bicicleta.

3 dies: Província d'Overijssel (zona Zwolle)
Deventer, Kampen, Ruta amb bici al costat del riu Ijssel, Giethoorn: la Venècia Verda, Urk, vila de pescadors, creuer Urk-Enkhuizen, Orvelte, vila singular de 1830.

2 dies: Províncies del Nord (Groningen, Frísia)
Pieterburen: hospital de foques, Leeuwarden, Sneek, Illes de Wadden (amb ferri), Harlingen. Creuar l'Afsluitdijk (el gran dic).

2 dies: Província d’Holanda del Nord
Alkmaar (formatge), Volendam, Edam, Marken, Zaanse Schans (molins).

3 dies: Amsterdam i rodalies
Uitdam, Panoràmica amb vaixell, Museu Van Gogh, Plaça del Dam, Barri Vermell, Barri Jordaan, Centre històric, Talla de diamants.

2 dies: Província Holanda del Sud
Delft (ceràmica), Gouda (formatge), Kinderdijk (molins), Rotterdam (el port més gran del món), La Haia, Madurodam (Holanda en miniatura).

4 dies: Flandes
Gant (la ciutat de l'emperador Carles V), Bruges (canals), Anvers (diamants), Brussel·les (capital europea, Atomium, La Grand Place), Lovaina, Malines. Es poden retallar dies d'allà on calgui i afegir-ne allà on sembli d'acord amb les preferències de cadascú.

Si disposa de pocs dies, l'imprescindible seria:
- 2 nits a la zona de Gelderland
- 3 nits a la zona d'Amsterdam, Holanda del nord
- 2 nits a la zona de Delft, Holanda del sud

 

Nosaltres els suggerim els campings situats a:

Província de Gelderland

 

Província d'Overijssel

Província de Groningen

Província de Friesland

 

Província de Noord Holland

Zona Amsterdam

 

Província de Zuid Holland

 

Flandes

Campings destacats d'altres províncies:

Província de Noord Brabant

Província de Drenthe

  • Amen (Standard i Plus)

Província de Utrecht

Província de Flevoland

Província de ZeelandVeure mapa de situació de les cabanes

This text is replaced by the Flash movie.
  Tornar
  Contacti amb nosaltres